Oppnå ditt fulle potensial med Rehband Blue Line.
Rehband Blue Line er helhetlig med sine seks produkter. Konseptet er utviklet for å oppfylle behovene til tungt utstyr og er laget av sterkt komprimerende og høytytende neopren, konstruert for å sikre holdbarhet og være bestandig mot sterke krefter og friksjon.

Produktene gir eksepsjonell sikkerhet samtidig som de tilbyr støtte for kontrollert ytelse og akselerasjon. De leverer høy kompresjon og støtte uten å gå på kompromiss med fleksibilitet og bevegelighet.

Kraften bak Blue Line ligger i en utvidelse og videreutvikling av den velkjente Rehband-porteføljen som er blitt brukt og elsket av eliteidrettsutøvere over hele verden i mange tiår. Rehband Blue Line er det beste valget når du ønsker kraftig støtte for trygt å kunne maksimere din ytelse under tunge treningsøkter.

Ta resultatene til et nytt nivå med Rehband Blue Line.
7080

Blue Line Wrist support

  • Overlegen leddstabilitet og sikkerhet
  • Sterk, avtakbar stropp for justerbar stabilitet av håndled
  • Fri håndflate for uhindret grep
  • Rask oppvarming og varmesisolering
  • Økt muskelkontroll for å redusere energisløsing
  • Høytytende materiale for elastisk styrke
  • Avansert sømteknologi for økt holdbarhet
Blue Line Håndleddstøtte 5 mm – for sterk støtte.
Denne kraftige håndleddstøtten tilbyr kraftig stabilisering og støtte, slik at du trygt kan maksimere tunge løft. Vitenskapelig bevist å være nyttig for forebygging og indikasjoner av belastningsskader, slitasjeskader og overbelastning av mykvev.

Denne håndledsstøtten er utformet for å støtte behovene til de som løfter tungt og inkluderer viktige funksjoner som avtakbar stropp, slitesterkt materiale og smart mønsterkonstruksjon, og den er utformet for maksimal ytelse.

Rehband Blue Line Håndledsstøtte er klassifisert som medisinsk utstyr. Den kombinerer de viktigste fordelene av sterk stabilitet, kraftig kompresjon og varme. Stabilitet gir en psykisk og fysisk følelse av sikkerhet. Kompresjon bidrar til å forebygge skader og øker musklenes minne om hvordan man skal bevege seg riktig. Varme beskytter ledd og mykt vev mot skade.

På lager

Bli den første som omtaler dette produktet

kr 349,50 (per enhet)

* Obligatoriske felt

Material & Care

Neoprene 5 mm

Manual & Size Guide

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

You're reviewing: Blue Line Wrist support

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Quality