• Topp kvalitet siden 1955
  • 1-3 dager levering

Kundeservice

Materialeguide

Alle Rehband produkter er designet, utviklet og kvalitetssikret av vår egen interne FoU-avdeling. Konstruksjonene og materialene vi bruker har blitt testet grundig i felten og klinisk evaluert for å garantere førsteklasses kvalitet og holdbarhet.

ABS-PLAST

En vanlig termoplast med god slagfasthet og slitestyrke.
nnhold: Akrylnitril, butadien, styren

AEROPRENE®

Perforert neopren gjør materialet pustende og lar transporterer fukt bort fra kroppen.

BREATH-O-PRENE®

COOLMAX®

Coolmax® er et høytytende materiale med spesialutviklede polyesterfiber som å forbedrer pusteevne og fukttransport. Disse funksjonene er bygd inn i fiber og krever derfor ingen kjemisk behandling.
Innhold: Polyester

DURATEC®

Et sterkt materiale med god slitestyrke (tåler friksjon), høy holdbarhet og fargeekthet. Materialet er smussavvisende og lettstelt.
Innhold: Polyester, Tactel®, Lycra®

EP-GUMMI

Etylen-propylen-gummi (EPM) har gode mekaniske og elastiske egenskaper og høy motstandsevne mot ozon, varme, kulde, organiske oppløsningsmidler, baser og syrer.
Innhold: Etylen, propylen

AV SKUMPLAST

Skum med lukkede celler fremstilt av etylenvinylasetat og blandede kopolymerer. EVA-skum har en utmerket effekt og støtdemping som vi bruker i vårt polstrede beskyttelsesutstyr.
Innhold: Etylenvinylacetat

KEVLAR®

Et lett og usedvanlig sterkt fiber som er bestandig mot kjemikalier, varme og slitasje.
Innhold: Aramid-fibre

LYCRA®

En syntetisk elastomer-fiber med kvaliteter som ligner på gummi. Veldig tøyelig og elastisk.
Innhold: Elastan (PU)

M-VENT

Et perforert neopren materiale som skaper ventilering og gir en følelse av tørrhet og varme.

POLYAMIDE

Et syntetisk og holdbart lettvekts fiber, også kjent som nylon. Polyamidfibrer har høy elastisitet, er meget lett å vaske og er også hurtigtørrende.

POLYESTER

En mye brukt fiber med høy levetid og god slitestyrke. Materialer laget av polyesterfiber er bestandige mot tøyning og krymping og er også svært lett å vaske.

POLYURETAN

En vanlig termoplastisk polymer, med sterke fibre og god motstand mot slitasje og nupping. Tekstiler laget av polypropylen er myke, de tørker raskt og holder kroppen varm.

POLYPROPYLEN

En vanlig termoplastisk polymer, med sterke fibre og god motstand mot slitasje og nupping. Tekstiler laget av polypropylen er myke, de tørker raskt og holder kroppen varm.

SBR/NEOPREN

Et termisk og elastisk materiale med støtdempende egenskaper. Materialet er lateksfritt, polstret og har en høy tetthet som gir varme og øker blodgjennomstrømningen. Veldig slitesterk og kan vaskes ubegrenset antall ganger uten å miste elastisitet.
Innhold: SBR (styren-butadien-gummi), chloroprene

SPACETEX®

SpaceTex® er et spesielt tredimensjonalt materiale som har en utmerket komfort og holdbarhet. Materialet har høy kompresjon og er også pustende, noe som gjør det mulig å transportere fuktighet bort fra huden.

SPANDEX

En syntetisk fiber, også kjent som elastan, med høye sliteegenskaper og strekkbarhet. De elastiske funksjonene gir en veldig myk og glatt følelse.
Innhold: Elastan (PU)

TECHNOGEL®

En unik polyuretanbasert gel med høy støtdemping og fremragende holdbarhet. Den myke, pustende gelen gir en utmerket komfort.

VELUR

Et strikket plysjstoff laget av bomull eller syntetiske fibre som polyester (PES) og polyamid. Lett vekt og bestandig mot rynking.