• Topp kvalitet siden 1955
  • 3-5 dager levering

Kundeservice

BETALINGSMETODER

Rehband tilbyr ulike betalingsmåter for enkelhets skyld.

 

Betaling med PayPal

Rehband bruker PayPal til all kreditt- og debetkortbehandling, som er en av de sikreste betalingstjenestene som finnes.

Velg å betale med et beløp fra din PayPal-saldo eller via et debet- eller kredittkort knyttet til din PayPal-konto. Hvis du velger PayPal vil du bli omdirigert til PayPal. Hvis du allerede er PayPal-kunde, kan du logge inn på kontoen din og bekrefte betalingen. Hvis du er en ny PayPal-bruker kan du logge deg inn som gjest eller sette opp en PayPal-konto. Klikk her for å lese mer om vilkårene for bruk av PayPal

Alle kjøp er knyttet til PayPals sikre betalingsserver, noe som betyr at informasjonen bare går til PayPal og den lagres ikke hos Rehband. Betalingen blir registrert med en gang og beløpet sendes fra din PayPal-konto. Det er gratis å betale via PayPal Når betalingen er mottatt av oss, blir bestillingen sendt. Mer informasjon om betalingssystemet PayPal kan bli funnet på PayPals hjemmeside.

 

Betaling med Klarna

Hvis du ønsker å få en faktura tilsendt eller betale bestillingen med faste avdrag hver måned, kan du gjøre det ved å velge Klarna som betalingsmåte. Du trenger ikke å dele ut kredittkortinformasjon og du kan enkelt vurdere produktet før du faktisk betaler for det. Klikk her for mer informasjon og lese alle betingelser for Klarna.