• Fri frakt over 499
  • 60 års kunnskap
  • 1 års åpent kjøp

 

MATERIALEGUIDE

Alle Rehband produkter er designet, utviklet og kvalitetssikret av vår egen interne FoU-avdeling. Konstruksjonene og materialene vi bruker har blitt testet grundig i felten og klinisk evaluert for å garantere førsteklasses kvalitet og holdbarhet.

POLYAMIDE

Et syntetisk og holdbart lettvekts fiber, også kjent som nylon. Polyamidfibrer har høy elastisitet, er meget lett å vaske og er også hurtigtørrende.

 

POLYESTER

En mye brukt fiber med høy levetid og god slitestyrke. Materialer laget av polyesterfiber er bestandige mot tøyning og krymping og er også svært lett å vaske.

 

POLYURETAN

En vanlig termoplastisk polymer, med sterke fibre og god motstand mot slitasje og nupping. Tekstiler laget av polypropylen er myke, de tørker raskt og holder kroppen varm.

 

POLYPROPYLEN

En vanlig termoplastisk polymer, med sterke fibre og god motstand mot slitasje og nupping. Tekstiler laget av polypropylen er myke, de tørker raskt og holder kroppen varm.

 

SBR/NEOPREN

Et termisk og elastisk materiale med støtdempende egenskaper. Materialet er lateksfritt, polstret og har en høy tetthet som gir varme og øker blodgjennomstrømningen. Veldig slitesterk og kan vaskes ubegrenset antall ganger uten å miste elastisitet.
Innhold: SBR (styren-butadien-gummi), chloroprene

 

SPACETEX®

SpaceTex® er et spesielt tredimensjonalt materiale som har en utmerket komfort og holdbarhet. Materialet har høy kompresjon og er også pustende, noe som gjør det mulig å transportere fuktighet bort fra huden.

 

SPANDEX

En syntetisk fiber, også kjent som elastan, med høye sliteegenskaper og strekkbarhet. De elastiske funksjonene gir en veldig myk og glatt følelse.
Innhold: Elastan (PU)

 

TECHNOGEL®

En unik polyuretanbasert gel med høy støtdemping og fremragende holdbarhet. Den myke, pustende gelen gir en utmerket komfort.

 

VELUR

Et strikket plysjstoff laget av bomull eller syntetiske fibre som polyester (PES) og polyamid. Lett vekt og bestandig mot rynking.