• Handle online
  • 1-3 dager levering
PRN Knee Pad - Speed
405406
kr 349,50 (1 st.)

PRN Knee Pad - Speed

405406
kr 349,50 (1 st.)
Størrelseguide
Tilgjengelighet:

På lager

* Obligatoriske felt

Med enestående høy ytelse, meget funksjonelt materiale og flere detaljer som er tilpasset for å møte elite-standarder, er PRN Speed det beste du kan få for å øke din ytelse!

PRN Speed knestøtte gir optimal støtte og beskyttelse samtidig som den bidrar til å øke din hastighet og smidighet. Med en patentert anatomisk konstruksjon som sikrer optimal anatomisk passform er den optimalisert for å øke ytelsen til idrettsutøvere. Konstruksjon med flat-lock-søm bidrar til å gi deg enestående styrke og komfort. Med perforert SBR/neopren som holder kneet varmt og forbedrer fuktighetskontrollen.

PRN Speed bygger på Rehbands mangeårige erfaring med anatomisk design og tilbyr førsteklasses kompresjon samtidig som fleksibiliteten i bevegelsene opprettholdes.

Dette høykvalitetsproduktet introduserer innovative designelementer som patentert anatomisk snitt og en smart søm-konstruksjon for høy komfort. Diamond velur-beskyttelse tilbyr lav friksjon for å sikre en god glid ved sammenstøt.

Ta den på og la kreftene utfolde seg!
• SBR/Neoprene 5 mm/3mm
• Wash in warm water at 40 °C (104 °F) with similar colors. Use laundry bag or net. Stretch product while wet and allow to air dry.

Washing instruction - Rehband PRN Knee Pad - Speed
Størrelseguide

PRN Knee Pad - Speed Funksjonalitet

Hovedfunksjonene til Rehbrands støtter er varme, kompresjon og styrking reseptiv tilføring. Dette sørger for en unik komposisjon som forhindrer skader, forbedrer yteevnen og letter restitusjon etter skade. Hvert produkt lar deg erfare forskjellige resultater.
Vurderinger for PRN KNEE PAD - SPEED