• Fri frakt øver 499 NOK
  • 60 års kunnskap
  • 1 års åpent kjøp

 

retur & bytte

På Rehband.no er det enkelt å komme tilbake! Les våre fullstendige kjøpsbetingelser her. Vi tilbyr full returrett i 365 dager fra kjøpsdagen på alle kjøp, noe som gir deg muligheten til å prøve din støtte, beskyttelse og klær hjemme i fred og ro.

Exempelbild

 

1 - Returner
produktet

Alle pakker inneholder en returfrakt, lim den på pakken du mottok og send til oss. Hvis det ikke var noen returfrakt, kontakt kundeservice ved å bruke skjemaet nedenfor (ikke glem å oppgi ordernummer).

 

Exempelbild

 

2 - ikke komplisert
notater

Du trenger ikke fylle ut et notat om hvilke varer du har returnert, vi vet hvilken ordre det er og hvilke varer det er via returfraktseddelen din, som er knyttet til din bestilling.

 

Exempelbild

 

3 - Pengene raskt
tilbake

Gjennom Klarna kan du merke at du har returnert deler av eller hele bestillingen din. Hvis du har valgt å betale med faktura, kan du stoppe fakturaen til returen blir behandlet. Hvis du har betalt med kort eller bank, blir du raskt refundert via Klarna.

Når du kjøper klær på Internett generelt, er det imidlertid bra å vite hvilken størrelse du har, fordi det ikke er mulighet for å prøve plagget før du kjøper det. Når det gjelder rehabiliteringsprodukter som albueunderlag og knebeskyttelse, kan det være vanskelig å vite hvilken størrelse du er. Derfor har alle produktsidene en størrelsesguide nederst på siden som du kan følge, måle og se nøyaktig hvilken størrelse som passer deg. Men hvis det er feil størrelse, farge eller produkt, kan du følge vår retur- og utvekslingsguide.

 

KONTAKT OSS

Tack! Vi kontaktar dig inom kort