Oppnå ditt fulle potensial med Rehband Rx Line.

Den komplette Rehband Rx Line inkluderer produkter som kne-, albue- og legg- støtter. Serien gir deg et bredt utvalg av avanserte fordeler takket være den unike patenterte anatomiske passformen som er utviklet av et team av dedikerte tekstilingeniører og forskere. Produktene kombinerer enestående ytelse med høy komfort og passform.

Denne serien er utviklet i tett samarbeid med Rehbands ambassadører.
CrossFit® Champions Camille Leblanc-Bazinet og Rich Froning Jr. er eksempler på toppidrettsutøvere som stoler på Rehband Rx Line for å forbedre sine resultater.

Rehband Rx Line bygger på over 60 års erfaring med utvikling av produkter til medisinsk bruk og idrettsbruk. Alle produkter er basert på et tett samarbeid med
idrettsutøvere over hele verden. Rehband Rx Line er det beste valget når du ønsker å forbedre ytelsen og du vil føle deg trygg under trening.
102333

Rx Elbow Support 5mm

  • Patentert anatomisk konstruksjon
  • Holder seg på plass under treningsøktene
  • Økt muskelkoordinering
  • Økt leddstabilitet
  • Redusert energisløsing
  • Rask oppvarming og opprettholdt temperatur
  • Redusert betennelsesreaksjon og smertelindring
Rx Albuestøtte er et allsidig produkt som gir sterk støtte for tunge treningsøkter eller smertelindring hvis du er skadet.

Produktets konstruksjon er bygget på et unikt patent som sikrer anatomisk passform. Formen gjør at produktet følger kroppens bevegelser. Dette skaper en kombinert mental og fysisk ramme som lar kroppen bevege seg for økt styrke i stedet for skade. Albuestøtten vil bidra til at kroppen beveger seg riktig uten å begrense muskelutviklingen rundt kneet.

Rehband Rx Albuestøtte er klassifisert som medisinsk utstyr Den kombinerer de viktigste fordelene: stabilitet, kompresjon og varme. Stabilitet gir en psykisk og fysisk følelse av sikkerhet. Kompresjon bidrar til å forebygge skader og øker musklenes minne om hvordan man skal bevege seg riktig. Varme beskytter ledd og mykt vev mot skade. Sammen forbedrer disse elementene prestasjonsevnen.

Ta treningen til neste nivå med Rehband Rx Albuestøtte.

På lager

Bli den første som omtaler dette produktet

kr 299,50 (per enhet)

* Obligatoriske felt

Material & Care

SBR/Neoprene 5 mm/3mm

Manual & Size Guide

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

You're reviewing: Rx Elbow Support 5mm

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Quality