Oppnå ditt fulle potensial med Rehband Blue Line.
Rehband Blue Line er helhetlig med sine seks produkter. Konseptet er utviklet for å oppfylle behovene til tungt utstyr og er laget av sterkt komprimerende og høytytende neopren, konstruert for å sikre holdbarhet og være bestandig mot sterke krefter og friksjon.

Produktene gir eksepsjonell sikkerhet samtidig som de tilbyr støtte for kontrollert ytelse og akselerasjon. De leverer høy kompresjon og støtte uten å gå på kompromiss med fleksibilitet og bevegelighet.

Kraften bak Blue Line ligger i en utvidelse og videreutvikling av den velkjente Rehband-porteføljen som er blitt brukt og elsket av eliteidrettsutøvere over hele verden i mange tiår. Rehband Blue Line er det beste valget når du ønsker kraftig støtte for trygt å kunne maksimere din ytelse under tunge treningsøkter.

Ta resultatene til et nytt nivå med Rehband Blue Line.
7084

RX Original Knee Sleeve

  • Patentert anatomisk konstruksjon
  • Økt muskelkontroll for å redusere energisløsing
  • Overlegen leddstabilitet og sikkerhet
  • Rask oppvarming og varmesisolering
  • Lindring av knesmerter og hevelse
  • Avansert materialteknologi for økt holdbarhet
  • IPF godkjent for konkurranse
Rehband RX Original Knee Sleeve - Knestøtte 7 mm – for sterk støtte.
Denne 7 mm tykke knestøtten tilbyr kraftig stabilisering og støtte, slik at du trygt kan maksimere tunge løft. Støtten er vitenskapelig bevist å være nyttig for forebygging og indikasjoner av belastningsskader, slitasjeskader og overbelastning av mykvev.

Knestøtten er bygget på et unikt patent som sikrer en fast og anatomisk passform under bevegelse. Med et sømløst bakpanel og en anatomisk konstruksjon er støtten og bevegelsen optimalisert for tunge løft. Støtten samler energien til musklene rundt kneområdet for kontrollert kraft og akselerasjon.

RX Original knestøtte er klassifisert som medisinsk utstyr. Den kombinerer de viktigste fordelene av sterk stabilitet, kompresjon og varme. Stabilitet gir en psykisk og fysisk følelse av sikkerhet. Kompresjon bidrar til å forebygge skader og øker musklenes minne om hvordan man skal bevege seg riktig. Varme beskytter ledd og mykt vev mot skade.

På lager

kr 349,50 (1 st.)

* Obligatoriske felt

Material & Care

Neoprene 7 mm

Manual & Size Guide

Produktomtaler