Oppnå ditt fulle potensial med nye Rehband-bånd. 

Rehband RX Speed-bånd tilbyr en av de mest avanserte anatomiske passformene i markedet. Det enestående høytytende materialet som er nøye utvalgt av et team av dedikerte tekstilingeniører, tilbyr maksimal støtte og beskyttelse. Fireveis stretch-materiale gir optimal passform og holder kneet varmt. Samtidig bidrar strukturen til det perforerte SBR/neopren-materialet til å kanalisere fuktighet bort fra kroppen.

Konstruksjonen er skreddersydd for en ultimativ anatomisk passform, noe som gir deg eksepsjonell komfort og ytelse i tillegg til en flott design gjennom smart søm.

Rehbands beskyttelser er basert på en unik kombinasjon av over 60 års erfaring med utvikling av medisinske produkter og sportsprodukter samt et tett samarbeid med idrettsutøvere i hele verden. Rehbands beskyttelser er det beste valget før, under og etter trening.
402436

Rx Speed Protection Elbow

  • Holder musklene på plass for ytelsesforbedring
  • Sikrer stabilitet i albuen
  • Fireveis stretch for anatomisk passform og fokusert komprimering
  • Anatomisk utformet albueområde for overlegen støtte
  • Innovativ snitt- og søm-konstruksjon for maksimal komfort
  • Pustrende perforert materiale for temperaturkontroll
  • Økt kontroll i albuen for bedre ytelse
Rx Speed beskyttelse for eksplosiv ytelse.

Med enestående høy ytelse, meget funksjonelt materiale og flere detaljer som er tilpasset for å møte elite-standarder, er Rx Speed det beste du kan få for å øke din ytelse!

Rx Speed albuestøtte gir optimal støtte og beskyttelse samtidig som den bidrar til å øke din hastighet og smidighet. Med en patentert anatomisk konstruksjon som sikrer optimal anatomisk passform er den optimalisert for å øke ytelsen til idrettsutøvere. Konstruksjon med flat-lock-søm bidrar til å gi deg enestående styrke og komfort. Med perforert SBR/neopren som holder albuen varmt og forbedrer fuktighetskontrollen.

Rx Speed bygger på Rehbands mangeårige erfaring med anatomisk design og tilbyr førsteklasses kompresjon samtidig som fleksibiliteten i bevegelsene opprettholdes.

Dette høykvalitetsproduktet introduserer innovative designelementer som patentert anatomisk snitt og en smart søm-konstruksjon for høy komfort.
Diamond velur-beskyttelse tilbyr lav friksjon for å sikre en god glid ved sammenstøt.

Ta den på og la kreftene utfolde seg!

På lager

Bli den første som omtaler dette produktet

kr 349,50 (per enhet)

* Obligatoriske felt

Material & Care

SBR/Neoprene 5 mm/3mm

Manual & Size Guide

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

You're reviewing: Rx Speed Protection Elbow

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Quality