Oppnå ditt fulle potensial med Rehband Rx Line.

Den komplette Rehband Rx Line inkluderer produkter som kne-, albue- og legg- støtter. Serien gir deg et bredt utvalg av avanserte fordeler takket være den unike patenterte anatomiske passformen som er utviklet av et team av dedikerte tekstilingeniører og forskere. Produktene kombinerer enestående ytelse med høy komfort og passform.

Denne serien er utviklet i tett samarbeid med Rehbands ambassadører.
CrossFit® Champions Camille Leblanc-Bazinet og Rich Froning Jr. er eksempler på toppidrettsutøvere som stoler på Rehband Rx Line for å forbedre sine resultater.

Rehband Rx Line bygger på over 60 års erfaring med utvikling av produkter til medisinsk bruk og idrettsbruk. Alle produkter er basert på et tett samarbeid med
idrettsutøvere over hele verden. Rehband Rx Line er det beste valget når du ønsker å forbedre ytelsen og du vil føle deg trygg under trening.
106312

RX Shin/Calf Support

  • Anatomisk konstruksjon
  • Økt muskelkoordinering
  • Beskytter leggen mot friksjon og støt
  • Redusert energisløsing
  • Rask oppvarming og opprettholdt temperatur
  • Redusert betennelsesreaksjon
  • Lindrer leggsmerter
Rx Leggbeskytter er det ideelle valget hvis du ønsker å forebygge betennelse eller hvis du ønsker å beskytte leggene mot friksjon.

Den avanserte konstruksjonen er utformet for å gi optimal funksjonalitet ved både tunge treningsøkter og skadeforebygging.

Rehband Rx Leggbeskytter er klassifisert som medisinsk utstyr
Fordelene er mange. Beskyttelse av leggen mot friksjon og støt. Musklene oppnår raskere arbeidstemperatur og varmen gir smertelindring. Den optimale passformen gir økt muskelkontroll og koordinering, noe som fører til redusert energisløsing.

Ta treningen til neste nivå med Rehband Rx Leggbeskytter.

På lager

Bli den første som omtaler dette produktet

kr 299,50 (per enhet)

* Obligatoriske felt

Material & Care

SBR/Neoprene 5 mm

Manual & Size Guide

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

You're reviewing: RX Shin/Calf Support

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Quality