• Fri frakt over 499
  • 60 års kunnskap
  • 1 års åpent kjøp

OM REHBAND

REHBAND - STØTTE SIDEN 1955

Med 60 års kunnskap og med én fot i medisinsk forskning og én fot på idrettsarenaen vet vi hvordan du skal oppnå ditt fulle potensial. Uansett hvor du presser grensene dine, uansett hvor du streber etter suksess, vil Rehband være der for å støtte deg, i dag og i morgen.

Vi vet at du ikke nøyes med annet enn det aller beste når det kommer til valg i livet. Med Rehband trenger du aldri å være i tvil. Våre patenterte produkter er resultater av omfattende forskning, og du kan forvente høyeste kvalitet, funksjon og design fra alle våre produkter. Det er derfor Rehband er en foretrukken og elsket merkevare av idrettsutøvere på alle nivåer, innen de fleste idretter, i mer enn 50 land over hele verden.

Vi vil aldri stoppe vårt arbeid for å fortjene din tillit. Det er derfor vi har et eget FoU-team, tekstilingeniører, en heleid produksjonskjede med europeiske fabrikker og en kontinuerlig utvikling sammen med noen av verdens beste idrettsutøvere.

I likhet med deg elsker vi en aktiv livsstil og ønsker å fortsette med å være i bevegelse. Rehband vil gjøre deg i stand til å oppnå ditt fulle potensial, i dag og i morgen.


• 60 års forskning og utvikling
• Medisinsk bakgrunn
• Produktutvikling med toppidrettsutøvere
• Egne europeiske fabrikker
• Svensk design
• Tilgjengelig i over 50 land over hele verden


 

BESKYTTELSER

 
BÅND OG STØTTE
Vårt utvalg av bukseseler og støtter tar sikte på å dekke alle deler av et aktivt liv. Fra sport til fritid. Fra profesjonelle til ambisiøse amatører. Enten du er på utkikk etter måter å forbedre ytelsen på, lindre smerte eller bare nyte livet, vil vårt komplette utvalg av høykvalitets produkter hjelpe deg med å oppnå det du vil.
 

BESKYTTELSE
Når vi presser grenser og øker ytelsen for å nå treningsmålene, blir kvalitet, funksjon og design av utstyret stadig viktigere. Støtdemping. Holdbarhet. Brukskomfort. Fleksibilitet. Rehbands serie av beskyttelser er utviklet i tett samarbeid med noen av verdens beste idrettsutøvere, slik at vi ikke bare kan oppfylle forventningene dine, men også ta dem til neste nivå.

FUKSJONELLE KLÆR
Du vil føle deg sterk. Øke utholdenheten. Restituere. Yte det ekstra som kreves. Med vårt utvalg av funksjonelle klær gir vi deg muligheten til å gjenoppbygge kroppen din og tilføre oksygen på en helt ny måte - ikke bare under trening, men også før og etter. Varme klær for enestående støtte og varme. Og unik, virkelig kompresjon som gir ditt aktive liv en helt ny dimensjon.